Havkajakkursus IPP 2 - Vi åbner for tilmelding d. 1. marts 2022

For at ro kajak i Skelskør Roklub skal du have gennemført og bestået et kajakkursus på IPP2 niveau eller højere. Så ved vi, at du kan færdes sikkert og ansvarligt på vandet, og at du kan redde dig selv eller en romakker op i kajakken igen ved en kæntring.

IPP (I Paddle Pass) er Dansk Kano og Kajak Forbunds roeruddannelse. Der er 5 IPP niveauer. På niveau 2 kan roeren færdes sikkert og ansvarligt på vandet i en havkajak i forhold svarende til 5 m/s ved danske kyster. Hvis du vil vide mere om IPP, kan du læse her.

Du lærer selvfølgelig andet end redninger på kurset. Du lærer blandt andet teknikken bag at ro kajak, så du kommer hurtigst muligt frem med mindst mulig indsats. Derudover lærer du også forskellige teknikker til at dreje, og til at ro sidelæns, som er meget nyttigt når du skal lægge til en bro, eller hen til en makker.

Hvad omfatter kurset?

Klik her for at se nærmere om tid, påklædning, hvad du lærer på kurset og meget mere.

Et havkajakkursus IPP2 koster kr. 2.400.

Du betaler kr. 500 i depositum senest en uge efter tilmelding.

Restbeløbet kr. 1.900 skal betales senest 1 måned før kursusstart.

Afmelding

Ved afmelding senere end 1 måned før kursusstart tilbagebetales depositum ikke.
Restbeløbet kr. 1.900 tilbagebetales kun, hvis Skelskør Roklub kan finde en anden deltager til den ledige plads.

Medlem i Skelskør Roklub

I kursusgebyret er inkluderet medlemskab af Skelskør Roklub for resten af 2022.

Som medlem kan du:

• frit bruge klubbens kajakker og tilhørende sikkerhedsudstyr
  • frit bruge klubbens faciliteter med bad, omklædning, motionsrum og klublokale
  • aftale ture med andre kajakroere
  • få sparring fra erfarne kajakroere.
Vi glæder os til at se dig på havkajakkursus i Skelskør Roklub.