Vedtægter og reglementer

Herunder finder du vedtægter og reglementer for de forskellige aktiviteter i Skelskør Roklub.

I forbindelse med opstart i klubben, som nyt medlem, forventes det, at du gennemlæser vedtægter og reglementer for færden på vandet, og at du som medlem overholder dem.

Har du spørgsmål til vedtægter og reglementer, er du altid velkommen til at kontakte formanden eller andre medlemmer fra roklubbens bestyrelse.

Vedtægter for Skelskør Roklub

I roklubbens vedtægter finder du al info angående dit medlemskab og dine rettigheder som medlem i roklubben. Derudover indeholder vedtægterne bl.a. rammerne for roklubbens:
  • Bestyrelse og udvalg
  • Regnskab
  • Generalforsamling
Du finder vedtægterne herunder.
Skelskør Roklub - Vedtægter (0.1 Mb)

Reglementer for Skelskør Roklub

Formålet med reglementerne er at fremme sikker roning i Skelskør Roklub. ​Reglementerne gælder både for klubbens medlemmer og for deres gæster.

Reglement for korttur til inrigger, gig og sculler

Her finder du de generelle bestemmelser for sikkerhed og sikkerhedsudstyr, inden du tager på vandet.

Læs reglementet herunder.
Skelskør Roklub - Korttursreglement for inrigger, gig og sculler (0.1 Mb)

Reglement for kajak

Her finder du reglementet for kajak, både sommer og vinter, kort- og langture.

Læs reglementet herunder.
Skelskør Roklub - Kajakreglement (0.1 Mb)

Reglement for langtur i inrigger

Her finder du reglementet for din langtur i inrigger.

Læs reglementet herunder​.
Skelskør Roklub - Langtursreglement for inrigger (93.9 Kb)

Reglement for SUP

Her finder du reglementet for ture med Stand Up Paddleboard.

Læs reglementet herunder.

Skelskør Roklub - SUP reglement (0.1 Mb)