Unge 12 - 16 år

Fysisk og mental styrke til de unge

Som ungdomsroer får du ud over motion på en sjov og anderledes måde, gode oplevelser på vandet. Du lærer teknikkerne til at ro i kajak, og du får færdigheder, så du bliver fortrolig med vandet.

Målgruppen er unge mellem 12 – 16 år, som gerne vil boltre sig på vandet. Hvis 11-årige gerne vil med på holdet er det muligt, såfremt de har en vis størrelse og styrke. De unge skal kunne svømme 600 meter.

Som ung ror du i turkajak, da de er knap så tunge som vores havkajakker. Du instrueres af en dygtig instruktør samt erfarne kajakroere.

Tider og det praktiske

Der er ungdomstræning hver mandag kl. 17.00, fra medio maj til efterårsferien, dog ikke i juli. Her er det dog muligt at komme ud og ro med erfarne roere.

Klubben har kajakker, pagajer, redningsveste (som altid skal bæres) mv. Du skal have praktisk tøj på (som ikke bliver for tungt, hvis du falder i vandet) og medbringe håndklæde og skiftetøj.
Man hjælper selvfølgelig hinanden med at få kajakker ud og ind, vasker kajakkerne og rydder op efter sig i omklædningsrummet og opholdsrummet.

I vintersæsonen kan man komme til svømmetræning.

Bliv en del af holdet

Hvis du er nysgerrig på at komme ud og ro, eller allerede nu ønsker at ro sammen med andre unge, så tag kontakt til Margit. Hun viser dig gerne roklubben og fortæller om dine muligheder som ungdomsroer i Skelskør Roklub.

Margit Geil
Skelskoerroklub@gmail.com

Vi glæder os til at se dig.