Stand Up Paddling kursus

For at dyrke SUP i Skelskør Roklub skal du have gennemført og bestået et 4 timers kursus på SUP niveau 1. Så ved vi, at du kan færdes sikkert og ansvarligt på vandet, at du kender klubbens regler for SUP, og at du kan redde dig selv op på boardet igen, hvis du falder i vandet.

Det praktiske om SUP kurset

SUP kurset er på 4 timer og gennemføres en hverdagsaften, eller evt. i en weekend i Skelskør Roklub.

Du får fornøjelsen af en af vore dygtige, certificerede instruktører.
Der er maksimalt 4 deltagere på et kursus.

Skelskør Roklub stiller SUP boards, padler og alt nødvendigt sikkerhedsudstyr til rådighed for kursusdeltagerne. Det eneste du skal medbringe er sportstøj og skiftetøj. Et par badesko er gode som fodtøj. Vi har våddragter til udlån i gængse størrelser.

Pris og tilmelding til SUP kursus

Et SUP kursus koster kr. 950,-. Beløbet inkluderer et medlemskab af Skelskør Roklub resten af året. Med et medlemskab kan du frit benytte klubbens SUP boards, vest og våddragt når det passer dig.

Vil du tilmeldes et kursus, eller høre mere om et af vore SUP kurser, så send en besked i kontaktformularen herunder.

Navn *:

E-mailadresse *: