Kajakkursus

IPP2 Kajakkursus

For at ro i kajak i Skelskør Roklub skal du have gennemført og bestået et kajakkursus på IPP2 niveau. Så ved vi, at du kan færdes sikkert og ansvarligt på vandet, og at du kan redde dig selv eller en romakker op i kajakken igen ved en kæntring.

IPP står for International Paddle Pass, og ordningen administreres i Danmark af Dansk Kano og Kajakforbund. Hvis du vil vide mere om IPP, kan du læse her

Du lærer andet end redninger på kurset. Du lærer blandt andet teknikken bag at ro kajak, så du kommer hurtigst muligt frem med mindst mulig indsats. Derudover lærer du også forskellige teknikker til at ro sidelæns, som er meget nyttigt når du skal lægge til en bro.

Det praktiske om kajakkurset

Kajakkurset er på 16 timer og gennemføres henover en weekend, lørdag/søndag begge dage 8 – 16 i Skelskør Roklub.

Du får fornøjelsen af en meget dygtig, certificeret ekstern instruktør og vore egne hjælpeinstruktører. IPP2 kurset foregår i klubbens havkajakker.
Der er normalt 8-10 deltagere på et kursus.

Skelskør Roklub stiller kajakker, pagajer og alt nødvendigt sikkerhedsudstyr til rådighed for kursusdeltagerne. Det eneste du skal medbringe er rotøj, skiftetøj, mad og drikke til dagen.

Pris og tilmelding til Kajakkursus

Et kajakkursus koster kr. 2.400,-. Beløbet inkluderer også et medlemskab af Skelskør Roklub resten af året.
 Alle kurser i 2021 er allerede fyldt op. Der arbejdes på ekstra kursus ultimo juni.

Vil du høre mere om kajakkurser, eller skrives på venteliste til næste kursus, så send en besked i kontaktformularen herunder.

Navn *:

E-mailadresse *: