Bliv medlem i Skelskør Roklub

Kontingent til Skelskør Roklub

• Senior (over 20 år): kr. 1.600,-.
  • Junior (over 12 år): kr. 900,-.
  • Familie (familiemæssig sammenhæng, med samme bopæl): kr. 2.400,-.

Som medlem får du egen nøgle til Skelskør Roklub og kan ro når du vil i sæsonen. Derudover er der fri adgang til Roklubbens faciliteter som omklædning/bad, fællesrum og motionsrum. Ligeledes er der gratis deltagelse i alle arrangementer i Skelskør Roklub.

Ovenstående kontingent betales i to rater, 1. januar og 1. juli.

Aktiv/passivt medlem i Skelskør Roklub

• Aktiv/passiv (giver ret til at ro max. 3 gange på en sæson): kr. 400,-.
  • Passiv (man må ikke benytte bådmateriel): kr. 250,-.

Som passivt medlem støtter man klubben og må gerne deltage i alle arrangementer, som standerhejsning, standerstrygning, fester mv.

Ovenstående betales 1. januar eller ved indmeldelse.

Bliv en del af Skelskør Roklub

Tag gerne kontakt til os hvis du har spørgsmål til medlemskab eller roklubben.

For at blive medlem i Skelskør Roklub skal du først have en rundvisning i Roklubben, hvor du introduceres til faciliteterne og rammerne for dit medlemskab. Så skal du udfylde en tilmeldingsblanket, derefter du modtager en faktura på dit medlemskab på mail.

Ønsker du at blive medlem, så kontakt Margit direkte eller send en besked i kontaktformularen herunder.

Margit Geil
Skelskoerroklub@gmail.com

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Skelskør Roklub.

Navn *:

E-mailadresse *: